Pages

Saturday, June 30, 2012

what?

When it comes to work,I am a permanent staff. When it come to benefit, I am a trainee.I'm not talking about benefits like claims and all that. Just a simple one. Believe me, I am not entitle for food today. T_____T

Friday, June 29, 2012

Expectations

What to expect the unexpected expectation?


EXPECTATIONS. 

Monday, June 25, 2012

Close to Awesome

My first day wasn't bad at all. I hope tomorrow will be much better. Our corporate communication manager was on leave today. So, I'll be meeting him tomorrow for my job scope briefing. Can't wait for that session! HAHA. So, today I finished my first 4 hours in the morning with knowing new colleagues from all department and mini induction. and the other 4 hours with nothing official, but just doing some deco for my diary. The cute one, the personal one not the black, official, odd and just office stuff have to be in em. haha. The HR exec in charge told me to just relax and cherish my free time. hahahaha. what's that suppose to mean? sound real creepy. well isokayyy. that's all for my update today. reporting duty this time was just close to awesome. miss my love. nite :)

Sunday, June 24, 2012

I'll be working

I'll be working tomorrow. Reporting duty tomorrow. Ouch. I am seriously not ready. Alla my stuffs, my baju kurung, slacks, shirts, even shoes are still in Shah Alam. Gulp. Oh my. Luckily I have one in Kuching. And mother bought me a new pair yesterday. But I miss my old, own shoes. T_T

PMU F was being so nice, so do PMU E. Thanks for the placement. But actually, I need better than this. :')

But its ok. Anyway. Wish me luck in working life and even tough that job is not really my passion. But I need to work right? I need money. Btw, one of Malaysian banking organization called me for an interview. Should I go? 

Tata.

Saturday, June 16, 2012

I am not fine

Frustrating news. Again. Well, it's OK. I can bear with this. I am strong. But actually, I just don't understand nowadays employment scenario and also of course the working people itself. But whatever it is, we need experience in our own field so that we can move on that be an expertise thennnnn only we can fit your requirement of 3 years experience. HAHA. But now, all we need is opportunities to start,to grow. I don't mind being paid at the lowest rate but as long as I have the chance to show my ability, capability, creativity and whatever ty it is (mind that, positive ty only). Please be kind, because Allah will pay you guys back. Please fresh grad like us need opportunities to start growing. How can I pursue my dream if I'm force to do something that I don't like just for the sake of I need RM200? Demmit. Huh. Come on.And one more thing. pmu please, you guys start to piss me off lately. I have been waiting for a month now.

Sad me.

Thursday, June 14, 2012

Random :D

Lamanya tunggu placement. Baru tadi dapat berita seorang lagi member dapat placement kat Shah Alam. Saya ni mana lah diorang nak campak. Campak lah memane, saya OK jer. Tapi, kalau dapat kat hometown. Lagi bagus. Sangat-sangat-sangat-teramatlah bagus. HAHA. Saya dah lama duduk di perantauan. Sejak mula-mula further degree dulu 2008 sehinggalah pertengahan tahun 2012. Ce kira. More than 3 years jugak la. Penat duduk jejauh. Takda motivasi pon kat sana. Tapi kalau dah rezeki kat sana, saya willing to untuk travel lagi. Apa2pon, rezeki kita memang Allah dah sediakan. InsyaAllah. :')

Bercakap pasal placement ni,saya rasa bersyukur jugak sebab tak dapat lagi. Bapak saya selalu cakap, this is blessing in disguise. Iya lah, saya boleh jaga family saya setelah lama saya di perantauan. Hari tu masa internship untuk degree, walaupun saya balik hometown untuk intern tak ada peluang untuk duduk ngan parents sebab parents pulak yang merantau, so masa tu saya kembali ke Kuala Lumpur untuk kerja sebab memang tak ada point nak stay kat Kuching pon... HAHA. Sekarang ni...inilah masanya. :D

Job description saya selama sebulan ni adalah biasalah, penganggur tegar. Berlegar-legar laman sosial di alam maya itu tanggungjawab utama saya. HAHA. Menjadi cleaner, tukang masak tugas2 khas saya. HAHA. Tak percaya saya boleh masak? Jom try. Kat rumah ni hari-hari kena masak walaupun kadang-kadang rasa terpaksa. Sebab kesian tengok mak, baru lepas operate, walaupun malas memang tak boleh nak lepas tangan. Walaupun daku acapkali berat tulang, namun aku gagahkan jua diri ini. T_T 


Kesimpulannya, pelbagai resipi yang saya dah cuba buat dalam masa sebulan ni. Kebanyakan resipi saya gugel, tak pon saya tengok 5 rencah 5 rasa kat TV3 every monda tu. HAHA. Resipi dia mudah. So, simple juga nak ikut. Hari tu saya buat 'Apple in Syrup' walaupun tak sehebat that guy tu buat, rasa macam entahlah. ^_^

APPLE IN SYRUP

Ok tak? hihi.. :D
Whatever it is saya happy buat masa sekarang dengan kehidupan saya sekarang. Terima kasih Pencipta. Alhamdulillah :D

Wednesday, June 13, 2012

Renovate sudaaa

Alhamdulillah, setelah berkurun lamanya nak 'renovate' blog, akhirnya berjaya juga. Walaupun tidak sehebat mana,tapi saya boleh kata saya berpuas hati dengan kerja saya. hehe. Seronoknya sebab dah jadi pink dah blog ni. Sebelum ni putih. Nampak kosong. Sekarang pink. Ceria sikit! :D

Biasanya hero saya terlibat dalam renovation blog saya. Tapi, kali ini dan malam ini, beliau tak ada. Kami kembali menjalin cinta jarak jauh setelah bercinta jarak dekat selama ratusan hari. Itu tak mengapa, kami cadang kami back home for good. Kami nak menjalin cinta tak kira dekat atau jauh dengan penuh rasa yakin, jutaan hari pulak...Ya Allah,perkenan doa kami. Amin~ :)

So, how about this pink? Apakah sejuk mata memanndang? kalau sejuk Alhamdulillah, kalau tak sejuk..sejuk2kan lah. HAHA. Aku memang begitu.

Ok lah, thats all. tata! :D

Saturday, June 9, 2012

something worth

Ohhhhhhhhhh first red card for Greece........... OMG. Well guys, I am currently watching EURO, Poland vs Greece. Oh, another yellow card for Greece. Oh, come on.

This is the first match. I just arrived home today after 3 days journey to Kabong, a small district in Sarawak which is located somewhere in central part of Sarawak. I am not sure about the exact km away from my hometown, Kuching but...more than 300km. It took us more or less 6 hours of driving. Its a very long journey and I never experience hundreds km of driving. huhu. its very tiring but worth when I can see his smile. :')

Adios,gudnyte. Lets turn on the EURO mood.